Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Teamplayer

18:12 | mars 21, 2017

har nio timmars sömn i bagaget från senaste två dygnen så jag ganska mör i kroppen just nu och har precis vaknat upp från en powernap som sträckte sig över större delen av dagen. Nu kommer jag behöva jobba ifatt den här arbetsdagen under kvällen istället. men trots det har veCkan ändå tagit en bra start. i går var jag på sista mötet för ett nytt extrajobb och nästa vecka blir jag teamplayer med linn och resten av gänget på stella mccartney! heja!

resten av vecKan har jag skola, frukostar och en stökig middag hos petra inbokat. ska försöka dokumentera detta så gott jag kan. nu rattar jAg över till InDesign, mitt nya favoritprogram!

hörs sen goa ni!


3 kommentarer3 kommentarer om “Teamplayer”

  Fin blogg du har!
  Jag har just nu en veckans blogg tävling inne hos mig, kika gärna in och var med! ?

  Svara

  Fantastiskt snygg outfit! Vart kommer skor och kappa ifrån? KRAM

  Svara

  Tack så mycket! <3 Skorna är ett par gamla från Topshop och kappan är från 2NDDAY. Borde finnas i butik nu :*

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här