Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

torsdagskul

18:01 | mars 23, 2017

i morse bjöd petra in till frukost så jag fyllde morgonen med härligt sällskap och en grön frukost signerad planti. blev introducerad till massa nyttiga alternativ att vässa morgonen med och det kan verkligen behövas i min vardag. efter en frukost som nästan gick över till lunch åkte jag vidare till skolAn för att förbereda en presentation jag har i morgon.

nu ska jag precis slänga mig i duschen och sedan möta upp Fanny och trampa vidare hem till petra för en stökig middag – för av erfarenhet blir det knappast stillsamt.


1 kommentarerEn kommentar om “torsdagskul”

    Kika gärna in hos oss , skriver om småbarnslivet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella . <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här