Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Feeling red

15:33 | mars 26, 2017

har fått en ordentlig dille på röda detaljer, som jag helst matchar med beiga plagg. och den här väskan som jag skrivit om tidigare och även har med bland mina favoriter i det nya numret av Metro mode. kan inte släppa den, tycker det är den perfekta sommarväskan! synd bara att priset är högre än Två månadslöner..

men nu till tofflorna. jag fick nys om dem för ett par veckor sedan (i färgen svart) och råkade då tumma mig själv på att om jag hittar dem i rött så slår jag till. sagt och gjort, igår snubblande jag på tangenterna och klickade hem ett par. förra säsongen slet jag ut ett par randiga från acne och tvivlar inte på att jag kommer använda dessa minst lika mycket! finns det ens någon bättre semestersko?

byxor, weekday. Skjorta, zara. Väska, balenciaGa. tofflor, Balenciaga.


4 kommentarer4 kommentarer om “Feeling red”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här