Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Balenciaga slippers

21:16 | mars 30, 2017

okej beslutsångest 2,0. Fick hem dessa magiska slippersen som jag i ett svagt och spontant ögonblick beställde hem i början på veckan. tycker verkligen de är så balla och älskar den raka formen på dem.

Jag är ju känd för att vara lite skraj att bära färg men tycks ändå ha lättare för det När det kommer till accessoarer. Nu börjar jag däremot tänka om, och sukta mer efter ett par i svart – så typiskt mig.

vad tycker Ni??? Ska jag behålla dessa i rött eller safea och byta till svarta?


4 kommentarer4 kommentarer om “Balenciaga slippers”

    Haha känner igen mig! Jag skulle köra på de röda, så fin färg och sticker ut på ett bra sätt.? Kommer va så fina i sommar också?

    Svara

    Tycker att färgklickar i ens stil är intressant och sticker ut lite. ? De var väldigt snygga!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här