Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lost in Linköping

17:48 | april 2, 2017

jag har precis kommit innanför dörren efter ett snabbt och vilt dygn i linköping. Har aldrig varit där tidigare och en av mina närmsta vänner läser där så hon hade lurat dit oss för att närvaro på en sittning (som jag knappt ens visste vad det var för något). Jag som inte alls engagerar mig i någOt studentliv eller knappt ens känner mig som en student. nu kan jag i alla fall bocka av dEt från min bucket list.

ska uppdatera er mer strax men först ska jag pilla ihop några moodboards inför ett stylingjobb jag hjälper Petra med samt korrekturläsa en rappOrt till skolan (Yey).
:d

på inbjudan stod det klädkod cocktail men jag bar min favoritkostym från sandro. den gjorde precis lika mycket succé som den brukar. en av anledningarna till att jag köpte den, känner mig alltid så fin i den.


3 kommentarer3 kommentarer om “Lost in Linköping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här