Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

09:27 | april 3, 2017

värmen ligger i luften och vi är bara veckor ifrån att kasta av oss jackan helt. kan det vara absolut bästa tiden på året? jag brukar tjuvstarta och istället klä mig i lite grövre blazers och kavajer för att hålla värmen. Tillsammans med en hoodie och halsduk fungerar det utmärkt under vårens förSta dagar. jag har spanat in den här dubbelknäppta varianten från by malene birger. Den vill jag bära tillsammans med khaki-färgde byxor och vita solglasögon signerade acne.

byxor, zara. Kavaj, by malene birger. solglasögon, acne studios.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här