Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vacation moodboards

21:49 | april 3, 2017

två moodboards inför kommande sommarsemestrar. Två resor är bokade och två är fortfarande in working progress. att bara resa igenom sommaren är typ det bästa jag vet och just nu försöker jag samla ihop mitt tjejgäng för en helg i början på sommaren.
och helst vill jag då hyra ett oförskämt stOrt hus vid havet och bara ha en fyradagars-tjejfest med sol och paraplydrinkar.

hur vill jag klä mig då? i vanliga ordning vill jag bära stora herriga linneskjortor ihop med saltvattensdränkt hår och toppat med fräknig hy. på sommarsemestern kLär jag mig oftast så lätt som möjligt och bär helst bara en bikini ihop med en färgglad kaftan.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här