Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Bar Hommage

09:33 | april 4, 2017

det här inlägget skulle jag kunna döpa till ”fanny & Viola lär oss söder del 2”. De är nämligen ingrodda söderbor och under del 1 tog fanny med mig och linn På äventyr i hennes kvarter vid nytorget. så igår lagOm till att Eftermiddagssolen gick ner möttes vi upp på en tvärgata ifrån mig för skvallra och släckta törsten. vi hamnade på bar hommage som ligger i anslutning Till den franska bistron delikatessen – som att kastas rakt in i en fransk film, och jag känner redan nu hur jag måSte tillbaKa hit snart för att testa maten!

bar Hommage, krukmakargatan 22. mariatorget


1 kommentarerEn kommentar om “Bar Hommage”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här