Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

city sailor

15:29 | april 4, 2017

det räckte inte med randigt igår, utan skulle vara randigt i färgerna rött, blått och vitt. Kunde liksom inte låta bli att känna mig som en city sailor. jag passade även på att premiäranvända mina loafers som jag köpte i paris i höstas. Och äntligen(!!) säger jag bara – de har verkligen legat och Dammat i kartongen för länge nu. Gissar på att jag har fått tag i en ny favoritsko!

nu ska jAg svepa en stor kaffe och beta av det sista skolarbetet innaN jag äntligen tar mig hemåt. ser så mycket fram emot att bara varva ner i soffan i Kväll.

byxor, by malene birger. T-shirt, Weekday. Trench, 2ndday. loafers, Gucci. väska, proenza schouler.


2 kommentarer2 kommentarer om “city sailor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här