Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Wishful thinking

08:17 | april 5, 2017

precis som rubriken lyder är det här något jag önskat bära idag. färg och mönster – Ihop! Vågat va! Den gula klänningen ifrån stine goya pre fall står högst upp på min önskelista för tillfället. och när jag får några minuter över idag ska jag springa raka vägen in på h&m och hugga taG i den här rosa drömmen. denna hade jag sedan helst matchat med prickiga Byxor, sandaler och LITe Guld.

nu ska jag alldeles strax styra stegen moT stAn för en pressfrukost. smyckesnyheter, kaffe och skvaLlermaraton står på schemat. Vi hörs mer i eftermiddag kära ni!

byxor, ganni Pre fall. Klänning, h&m. sandaler, ManGo. ÖrHängen, acnE StudiOs.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här