Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

wish list

23:12 | april 10, 2017

som jag nämnde häromdagen har jag verkligen fått upp ögonen för gula toner. På önskelistan står, förutom en gul läderblåsa från Bottega Veneta, en blommig klänning från Bik Bok. och den hade jag gärna burit över blåjeans med gulddetaljer från loewe.

Den här daGen har gått hiskeligt fort. startade tidigt med rapportskrivning. därefter ett snabbT möte med petra och sedan fortsatte jobbet hemma. Har dAmmsugit fashionspace i hopp om att hitta fina, soMrigA plagg tiLl modejobbet för nästa nummer. kommer få gå på jakt under nästa veckA. och att alla presskOntor byter till höst nu gör inte direkT mitt jobb lättare.

sweater, loewe. klänning, bik Bok. Väska, Simon miller. Denim, loewe


1 kommentarerEn kommentar om “wish list”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här