Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Happy feet

12:31 | april 12, 2017

världens bästa vardagsuniform! trenchcoat och sweatpants for the win. i går tog jag som sagt mina nya skor på ett premiäråk. eller skor och skor, känns mer som en strumpa. Men så nöjd över färgen så TAck för att ni övertygade mig att behålla de röda!

Nu ska jag strax möta upp min syster För lunch och sedan ska jag förbi några Presskontor i sällskap med henrietta. så trevligt när man kan dra nytta med nöje.

byxor, ganni. Skjorta, Zara. Väska, Proenza Schouler. trench, 2ndDay. slippers, Balenciaga.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här