Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

office mode

10:10 | april 12, 2017

Jag har precis landat i soffan på kontoret och ska jobba undan ett par timmar. tänkte egentligen slänga upp det här inlägget igår kväll men mina ögon va så trötta att de knappt höll sig öppna. det var liksom en sådan dag när jag fick uträttat så mycket att det kändes som tre. Därav tog jag mig lite sovmorGon i morse. skolan har gått på påskledighet men istället har jag en hög med joBb att ta tag i. Mer om det senare.

nu ska jag fylla på kaffekoppen, söka igenom nätet efter neonplagg och sättA på tredje avsnittet av fanny & violas podcast ”add to bag”. har nI lyssnat?? om inte så tycker jag minsann att ni ska göra det. hÄr hittar ni den!

kika in lite seNare så kommer hela looken från igår upp. jag lurades av solen och iNvigde mina nya slippers fråN Balenciaga.


6 kommentarer6 kommentarer om “office mode”

    Kolla Teotokis jumpsuits!!! Dör så fina. Tack för en bra blogg ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här