Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Homie

08:00 | april 14, 2017

tidigt igår morse landade jag hemma i halmstad. något som känns tillhöra vanligheten nu är att jag alltid lämnar solskenet i stockholm och kommer hem till ett grått och regnigt halmstad. Så efter ärenden och lunch bänkade jag mig för att riva av ett jobbrace. Jag hann inte alls så mycket som jag Hade räknat med så idag funderar jag på att cheCka in mig själv på dagsspa på tylöhus i hopp om en ordentlig inspiratIonsdos och rofylld förmiddag.

lova kika in senare så ska jag visa er närmre bild på mitt senaste inköp plus hela looken från Igår.
kraM pÅ Er Och glaD pÅSk <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Homie”

    godmorgon hoppas att du får en bra fredag ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här