Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

new co-driver

13:00 | april 14, 2017

ni kanske minns inlägget jag skrev om den här väskan. Som ni ser blev det dock både en annan modell och färg. det skiljer inte mycket på dem, men den här passade mig bättre både storleksmässigt och längden på kedjorna. jag kUnde inte sluta fingra på den så beslutade att den fick följa med hem. en bättre påskpresent! Nu är det verkligen köpstopp deluxe ett taG framöver!


8 kommentarer8 kommentarer om “new co-driver”

    Så fin. Har med haft den på önskelistan ett bra tag. Allt Stella gör, det älskar jag!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här