Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Yesterdays

16:00 | april 14, 2017

i går strosade jag en sväng i stan i mitt älskade halmstad. jag bar en lång plisserad kjol från Lindex som jag trillade över för några veckor sedan när jag passerade deras skyltfönster. säker på att den kommer användas flitigt i sommar med. den bar jag ihop med nya skor från Stella MCCartney.

just nu sitter jag ute på altanen Och kisar Pga solen aggressivt attackerar mitt ansIkte. Har suttit ute och jobbat några timmar och ska strax köra in till stan och dricka kaffe mEd gamla vänner. vi fick verkligen pangväder idag så sköt upp spat och har spenderat mestadels av dagEn utomhus. tack våren för det.

kjol, Lindex. jacka, Stay. väska och skor, Stella McCartney. Solglasögon, Givenchy.


1 kommentarerEn kommentar om “Yesterdays”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här