Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

wishful

19:15 | april 16, 2017

byxor, mango. blus, vanessa Seward. Örhänge, mango. klackar, altuzarra. Väska, stella mccartney.

lyfter till italien på torsdag och har börjat förbereda min packning. eller egentligen har jag bara börjat fundera på den då jag först har en del tvätt att ta tag i. men till dess får man kladda önske-looks i Photoshop. och så här skulle jag gärna gå klädd då. snyggt och lagom avslappnat. min nya väska kommeR givetvis hänga på axeln större delen av tiden. hade gärna matchat den med dessa heels från altuzarra.

I kväll kommer jag sitta med sidjobb. Har nämligeN lämning till nästa Metro mode nummeR redan i slutet på veckan och vill gärna känna mig klar med alla sidoR tills jag åker, plus ett modejobb som jag och petra ska styra upp i morgon. och lite skola på det. heja!


4 kommentarer4 kommentarer om “wishful”

    Hoppas att du får en fortsatt bra kväll <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här