Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

work

17:04 | april 18, 2017

sprang in i den här magiska vårjackan från j. lindeberg igår. modellen var så mycket finare på också än när den bara hängde på galje. funderar nästan på att slå till. vad tycker ni?

och hade jag inte redan investerat i sandalen för säsongen så hade jag inte tvekat på dessa från saint Laurent. dessvärre inkluderas de inte i min ”spontan-shoppa-budget”.

medan alla vilade upp sig en sista dag igår stökade alltså jag och petra runt på kontoret hela eftermiddagen. Vi packade upp och provade alla kläder vi plockat för att försöka få ihop looksen till modejobbet. fastnade specielLt för den här gröna kjolen från 2nDday, som tyvärr inte kvalificerades pga för varm.

tror jobbet kommer bli riktigt bra, speciellt i La där petra kommer plåta nästa vEcka. nu ska det bara kompletteras med lite accessoarer och skor med. i morgon ska jag springa förbI blue bilie och plocka av deras nya kollEKTIOn. Så mycket fina sommarsmycken i den.


3 kommentarer3 kommentarer om “work”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här