Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Monza snapshots

08:19 | april 22, 2017

igår hade vi strålande sol och nästan 20 grader, och vi började dagen med espresso och croissant som alltid. därefter trängdes vi med stadens alla pensionärer på marknad och besökte grannstaden monza. Vi åt chark och focaccia på folkmyllrade torg, drack iskaffe i solen och promenerade samMa gator upp och ned i timmar.

Nu ska vi göra oss i ordning och sedan köra in till milano. heja! VaR så längesedan jag var där så det ska bli kul att känna lite puls igen. det är det bästa med att varA här, man får både storstad och bylivet i ett.

vi hörs mer i kväll! kram


1 kommentarerEn kommentar om “Monza snapshots”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här