Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Bergamo snapshots

08:00 | april 24, 2017

tre dagar i italien går som bekant väldigt snabbt och för att få ut max har vi kört i 180 dagarna igenom så efter en sådan här helg är jag mer slut än utvilad. Men jag gillar det. Sista dagen spenderades i vanlig ordning i bergamo, så ser varje sista dag ut när vi gör besök här. Vi börjaDe med dubblA portioner nutella-croissanter och espresso. Sedan försökte jag aktivera mitt shopping-mode men det går tydligen inte på beställning.

Vi passade ävEn på att göra återbEsök på vår favoritrestaurang uppe i gamla stan. ska ta reda på namnet ifall det är någon av er som har vägarNa förbi bergamo. ni får bara iNte missa det här Stället i så fall. vi rev av en ost-och charkprovning som är lokalt producerade här. det kallar jaG en bra söndagslunch!


4 kommentarer4 kommentarer om “Bergamo snapshots”

    Sugen på att bli intervjuad av mig? Kika på bloggen för att vara med ?

    Svara

    Fin blogg du har, ta gärna en titt i min med ? Följa varann? Annars önskar jag dig en riktigt härlig måndag! Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här