Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

21:04 | april 24, 2017

precis innan jag skyndade iväg till flygplatsen i torsdags förmiddag hann jag springa in på H&M i hopp om att finna kavajen ovan, och det gjorde jag. det är egentligen ett set med tillhörande shorts men de har inte landat i butik än. petra plockade det inför plåtningen och jag kunde inte hållA mig långt borta. Älskar den och längtar verkligen till att få bära den ihop med shortsen. Här hittar ni den!

just nu har jag även ögonen på den här vackra Klänningen från Baum und pferdgarten ss17. Dessvärre slutsåld överallt. och ett par sandaletter på Other stories. och allt detta vill jag bara packa ner i denna perfekta carry-on väskan från tumi och sedan pacKa upp igen på en varmare plats.


4 kommentarer4 kommentarer om “on my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här