Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Hello yellow

14:11 | april 25, 2017

kostym, Zara. klackar, h&m

i går bokade jag flygbiljetter för några dagars semester i maj. det är så tydligt att jag försöker sticka iväg första bästa chans jag får. Jag har nämligen ledigt från skolan en vecka i maj och hur härligt det än må vara i sverige under våren så kändes detta ändå som ett bättre alternativ. jag seR verkligen fram emot morgonpromenader, sommargarderob, stabilt väder och 100% avkoppling.

Förutom planering av semestrar tillkommer lika mYcket planering av semestergarderoben. ska försöka ta tag i det i helgen och plocka Fram alla sommarkläder. Tills dess ska jag springa in på zara och prOva den här urcoola kostymen ovan.


5 kommentarer5 kommentarer om “Hello yellow”

    Härligt att snart ha semester ändå, här blir det inget förrän i september, haha ?

    Svara

    Skulle gärna spendera vardagen i London <3 Om jag åker dit ber jag om tips från dig ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här