Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

striped blazer

08:57 | april 27, 2017

här har vi en bättre bild på min nya kavaj som jag högg innan jag lyfte till Italien förra veckan. Bar den igår när jag och henrietta drack kaffe och pratade ikapp livet. Jag älskar ju randigt, och i kombination till rött blev det inte sämre. Ny favoritspelare i garderoben helt enkelt.

JUst nu är jag på väg till skolan för ett seminarium. sedan kör jag raka vägen till steLla för några timmars Jobb.

kavaj och denim, h&m. Väska, stella mccartney. Boots, Mango.


2 kommentarer2 kommentarer om “striped blazer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här