Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

18:40 | april 29, 2017

väska, j.W Anderson. Sandaler, saint laurent. klänning, stine goya. denim, sandro.

såhär skulle jag helst gå klädd nu. fast fasen vad Sverige fortfarande inte riktigt släppt in våren än. medan jag gick ut i sandaler i morse möttes jag av höstklädda människor på gatan. Det är snart maj månad, jag vägrar dra på mig boots igen. det är sandalsäsong och därmed basta!

minns Ni klänningen jag tjatade om från stine GOya för etT tag sedan? nu finns den äntligen i butik och jag är ett klick ifrån. ett klick ifrån är jag även dessa sandaler från saint laurenT. jag borde inte, och jag behöver absolut inte, men Så fina?? och som om inte det vore nog är jag Sugen på en kritstrecksrandig vit kostym. haR ögonEn på en från j.lindeberg som kommer till hösten.

nu ska jag slänga mIg genom en snabbdusch och göra mig i ordning för kvällen. middag och drInkar på kasai kallar. hörs mer i morgOn fina ni!


2 kommentarer2 kommentarer om “on my mind”

    Våren får gärna skynda sig, lite varmare i London men molnigt och rått mestadels av tiden.. :/

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här