Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

långhelger

14:02 | maj 1, 2017

tappar helt fattningen av att vara ledig såhär många dagar. började min långhelg redan i torsdags så nu är jag rejält rastlös av att inte göra någonting. men i morgon drar både skola och jobb igång igen, och sista kursen för den här terminen så jag känner mig lite extra pirrig. Efter det är det jU faktiskt bara en c-uppsats och praktik kvar sen är det Adiós södertörn och hej arbetslivet! på riktigt alltså.

nästa vecka pausar jag vardagen igen och åker till värmen i några dagar så nu ska jag ta tag i garderobsrensning och rota fram alla bikinis och sommarkläder. seriös sOlning står nämligen på schemat. Har ni några Mallorca-tips att bjussa på så är dEt mer än välkommet. jag är nämLigen helt ovetandes.


1 kommentarerEn kommentar om “långhelger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här