Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Paris office

17:30 | maj 2, 2017

på vägen hem idag slirande jag förbi café Petrus för att dricka eftermiddagskaffe och beta av lite jobb. Himla trevligt att kunna sitta ute i skuggan och jobba utan att fingrarna domnar på en. får alltid så mycket paris-känslor av att besöka det här stället. känns verkligen som att man äR där för några timmar.

i morgon har vi pressdaG på jobbet så nu ska jag läsa in mig på presentationen av höstkolleKtionen och därefter ska jag försöka hinna förbi ett event som joanna har på Berns i kväll.

Bageri petrus. swedenborgsgatan 4, södermalm.


1 kommentarerEn kommentar om “Paris office”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här