Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Elle UK

11:44 | maj 5, 2017

ELLE UK may 2017 Matilde buoso by james a Grant

jag har precis landat på mitt tredje jobb för dagen och klockan är inte ens 12. inte konstigt att jag är trött på kvällarna, hela den här veckan har varit såhär galen. var inne på kontoret innan åtta i morse för att sortera och buda tillbaka alla presslån. Sedan har jag suttit med min sEminariegrupp och fixat med vårt skolprojekt och nu har jag precis kommit till stella och slänger i mig lite lunch innan jag ska börja jobba. full fart kan man säga.

nästa vecka Kommer bli lika intensiv då jag har massa (på alla fronter) att jobba undan innan jag åkeR på torsdag. men först helg och lite lugn och ro!

vad ska ni hitta på i helgen?


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här