Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

21:09 | maj 6, 2017

idag har jag fyllt på inspirationskontot, både på stan och nätet. något jag gör så fort jag får möjlighet. Så på näthinnan just nu har jag stella mccartney Fall 2017, ser så mycket fram emot när den landar i butik. och inne på acne tidigare idag sprang jag på den här crèmefärgade väskaN som jag tycker skulle sitta perfekT på miN Axel nu I sommar, kanske i hop med den här lila tröjan från Ganni AW17?

nu ska jag slänga mig i soffan resten av kvällen. I går efter jobbet blev det nämligen drinkar med vänner på boqueRIa ocH sedan jobb under dagen idag så jag är ändå lite trött nu. min mentala ålder är ju egentligen 60 så..

i morgon tänkte jag däremot svänga förbi a-house för makE It Lasts modeblopPis och störa mina vänner som säljer sina kläder.
ses vi där kanske?


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här