Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Moodboard

13:33 | maj 10, 2017

lyfter till mallorca i morgon eftermiddag och jäklar vad peppad jag är. henrietta har delat bilder med mig hela veckan från deras takterass och jag är hur redo som helst att slå mig ner där med henne för ett par dagars semester. ni ska absolut få hänga med!

Jag har ett mission den här helGen och det är att besöka Park hyatt hotel på mallorca. Jag hoppas att vI kan ta en roadtrip dit för lunch eller middag. Hotellet ligger i bergen och ser verkligen magiskt ut. Har något av er varit där?


1 kommentarerEn kommentar om “Moodboard”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här