Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

packar och foodorar

19:37 | maj 10, 2017

förra sommaren letade jag över hela franska Rivieran efter en bra stråväska, utan lycka förstås. Jag krävde inte mycket, bara en lagom storlek och korta flätade handtag. ”Ska det vara så jäkla svårt?” tänkte jag när jag inte fick min stråväska. nu har den äntligen landat hos mig! för ett par veckOr sedan lanserade nämligen fanny sitt väsKmärke Chêne och hon hade då fattat vad det var jag sökte efter.

jag vet att heNnes webbshop har gått varm hittills och att flera av modellerna redan är slutsåLda, men håll utkik här för påfyllning om Ni också vill klicka hem en stråväska för sommarsemestern.

jag håller på att packa inför i morgon och mitt i det kände jag mig inte manad att varken handla eller laga middag så jag tog till en lösning jag gör alldeles för ofta, nämligen beställde Foodora. asiatIsk biffsallad från panini – en ny favorit!

ni som känner mig vet att jag inte är någon vidare kock och saknar helt intresse för att laga mat, tyvärr. Önskar verkligen att jag tyckte om det, men det gör jag inte och då är den här tjänsten utmärkt!


1 kommentarerEn kommentar om “packar och foodorar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här