Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Mallorca makes me

16:19 | maj 13, 2017

jag landade ju som ni vet på Mallorca sent i torsdags kväll. Och sedan dess har jag bara njutit till max av att vara här i värmen. Här kommer ett gäng bilder från gårdagen. Vi hängde på zhero Beach Club igår. låg intill havet hela dagen, lyssnade på vågorna och diskuterade livets alla olikA faser. vi pausade även med En sushi-lunch i skuggan, bland Den bästa sushin jag ätit tror jag.

ny dag, ny beach club. IdAg hänger vi stället på gran folie som ligger 20 minUters Bilfärd från Cala MaYor där vi bor. Vi har precis ätit lunch med havet som bordsgranne och ska ner och avverka sista soltimmen nu innan vi tar oss hem igen och ut för en löptur.


2 kommentarer2 kommentarer om “Mallorca makes me”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här