Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Gran Folies

12:03 | maj 15, 2017

laddar upp inför min sista dag här på mallorca. jäklar vad tiden går snabbt när man har roligt. Vi har spenderat tiden genom att hänga på beach clubs på dagarna, eftermiddagstränat på terassen, ätit överbra mat, joggat i kvällssolen, lagat spansk buffé och strosat vackra gator upp och ned. henrieTta har verkligen varit den bästa tänkBara guiden och tagIt väl hand om mig här.

just nu sitter vI på ett café med våra datorer och försöker styra upp både jobb och blogg. jag har så klart lyckats bränna mig rätt ordentligt så det är nog bra för mig att gömma mig i skuggan lite. vi ska strax hem och äta lunch på terassen och sedan planerar vi att avverka några shoppingtimmar i palma sTad i eftermiddag. Men här har ni lördagen i bilder så länge!


8 kommentarer8 kommentarer om “Gran Folies”

  Vart kommer din görsnygga pikétröja ifrån?? Så fin!

  Svara

  Hej fina! Du dricker inte alkohol..? Får man fråga vf? ?

  Svara

  Hej! Hur visste du det? ? Vet inte om jag nämnt det här i bloggen nämligen? Men det stämmer att jag oftast inte dricker alkohol. Det är inget definitivt och om jag kommer dricka alkohol i framtiden kan jag inte svara på nu men just nu i mitt liv har jag mer eller mindre valt bort det. Men pga att jag inte reagerar särskilt bra på det eller mår bra av att dricka det. Jag har dessutom alkoholsim i släkten och det är också en anledning till att jag valt att ta det lugnt på den fronten. Hoppas det var nog till svar, undrar du över något mer är det bara att skriva! ?
  Kram

  Svara

  Hej igen och tack för ditt svar!! Jag har bara observerat dess frånvaro i din blogg- i jämförelse med andra bloggar blir det så tydligt när alkohol inte är närvarande. WOW vad mäkta impad jag blir, så klokt och moget. Jag är egentligen som du, förutom att jag inte har valt bort alkohol, trots att jag ”egentligen” borde. Tycker det där är så spännande, hade jättegärna velat läsa ett helt blogginlägg om detta,tycker det är så sällsynt, men också klokt och moget ? STORA kramar till dig!!!!!!

  Svara

  Snälla skriv till den andra adressen jag angivit här istället ? jag använder mig inte av den andra pga har glömt lösenordet, haha, men den hänger kvar i mina automatiska uppgifter på min macbook fortfarande irriterande nog……. TACK! Och kram på dig, tack för du tar dig tid och mailar ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här