Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Beach clubbing

22:05 | maj 16, 2017

ungefär så här såg vår tredje dag i palma ut. Vi hängde på nyöppnade puro beach club, i illetes ligger den om ni har vägarna förbi! väldigt välspenderad dag! Och det var även ungefär här jag lyckades med smärre brännskador på min kropp. Aj! sedan spenderade vi kvällen i santa catalina, men det vet ni ju redan.

igår, Sista dageN, spenderades först på takteraSsen, lite EftermiddagsstrOsAnde i Palma city och sedan avslutade vi med att ta en taxi bort till Puerto Portals och åt en bättre middag med min mamma och bonus som också befann Sig på mallorca!

Nu ska jAg kasTa huvudet på kudden, har lite sovtimmar atT ta igen!
hörs mer i morgon kära ni!


2 kommentarer2 kommentarer om “Beach clubbing”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här