Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

boarding

05:57 | maj 16, 2017

sitter just nu på flygplatsen med separationsångest deluxe. Vill inte lämna det här, har verkligen haft sådana fina dagar här tillsammans med henrietta. jag har kopplat bort allt under dessa semesterdagar så har massvis att ta tag i när jag kommer hem, men först av allt sitter jag och håller minA tummar för att mitt plan ska lyfta i tid. har nämligen lycKats boka in mig med noll marginal så måste kasta mig in i en taxi från arlanda ocH raka vägeN till jobbet när jag landat.

nu är det dags för boarding. vi hörs från Stockholm! ska försöka uppdatera er en sväng i kväll, har så mycket fina bilder kvar att visa er!


2 kommentarer2 kommentarer om “boarding”

    Var är den vackra klänningen ifrån? Måste bara ge dig världens eloge för snyggaste semester stilen!

    Svara

    Åh, det är en gammal från Zara faktiskt! Men vet att de har några liknande randiga inne nu så kika där! ?
    TACK så jättemycket! Gör mig jätteglad att höra<3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här