Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Spain

17:32 | maj 17, 2017

så mysigt med sådana här snapshots från vardagen. eller ja, vardagen på Mallorca då. reflekterade faktiskt över det idag, hur kameran alltid går på högvarv när jag är utomlands, och här hemma dammar linsen nästan igen. måste bli bättre på att fånga vardagen här hemma också. men klart miljön Gör sitt, för tänk om alla ens dagar kunde vara såhär färgsTarka och härliga?

min siSta eftermiddag på mallorca promenerade vi tills fötterna värkte, tog långa kaffepauser, tittade på drömväskor från Loewe och njöt av den ljumma luften. i dag har jag varit en Sväng i skolan och tagit ikapp lite arbete jag missade när jag var iväg. helt klart värt det!


1 kommentarerEn kommentar om “Spain”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här