Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

pink dream

08:23 | maj 18, 2017

smög in en bild på den här klänningen igår men jag tycker den är så magiskt fin så ville ändå visa den i ett eget inlägg. den kommer från Baum und pferdgartens höstkollektion och jag hade turen att få låna med mig den till Spanien.
tycker de har blivit så jäkla duktiga på just klänninGar och har flera fina inne just nu (här). det Här är en klänning sOm passar lika bra till vardags som till fest beroende på vad man bär den med. Älskar dessA mångsidiga Plagg, och det är oftast dem som är värda att spendera lite extra pengar på!

nu ska jag hälla upp en andra kopp kaffe och läsa ifatt mig På DIVerse nyheter och mail. därefTer tänkte jag bege mig till metro-kontoret, beta av lite jobb och se om nya magasinet har landat från tryckeriet! In that case, lovar jag att ge er en smygtitt!


2 kommentarer2 kommentarer om “pink dream”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här