Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

red favorites

19:26 | maj 21, 2017

har bara rött i sinnet just nu. brukar inte totalcrusha på en färg sådär men just nu ser jag bara rött. och gärna i kombination till vitt eller rosa. det här är mina favoriter just nu. Är så galet sugen på dessa remsandaler från Céline i sommar. ska försöka smita inom butiken i veckan och kika på dem. och örhängena och en röd bikini från cos ska också få flytta in i sommargarderoben har jag bestämt mig för.

väskrem, loewe. Klänning, zara. ÖrhängEn, Mango. bikini, coS. Sandaler, Céline.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här