Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

out of office

00:00 | maj 22, 2017

så här glada var vi idag, jag och min kollega Karin, när magasinet trillade in på kontoret. Det är alltid en speciell känsla att få hålla det man jobbat med i handen och se det i print istället för på skärmen som allt numera visas. Jag tycker det är numret blev så jäkla bra, kanske det bästa hittIlls. Petras modejobb från lA blev också magsikt fint.

Det kommer distribueras ut nu under frEdag, måndag och tisdag så några av er kanske redan fått det hem. Annars kommer det finnas möjlighet att plocka upp ett ex i Stockholm, göteBorg och malmö under måndagen. Återkommer med tid och plats! det kommer så klart även gå att Läsa digitalt från och med nästa veCka.

efter kontoret byggde jag upp mitt egna hemmakontor och fortsatte jobba lite till. så mysigt att kunna sitta utomhus nu när sverige bjuder på sommarvärme. kan absolut vänja mig vid det. Nu ska jag däremot hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här