Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

white shoes forward

21:20 | maj 22, 2017

i dag har jag travat runt en sväng på stan med Henrietta och då i ett par skor som håller på att bli nya favoriter. ett par vita klackar från Mango som jag klickade hem för ett par veckor sedan. finns häR för den som är sugen.

Nu ska jag ta tag i lite skolarbEte. kortvecka betyder ju En extra växel. tänk att jag dansar in mitt sista somMarlov nästa fredag. Kan knappt förstå att jag snart checkar ut för semester och ledighet. SÅ SKÖNT!


6 kommentarer6 kommentarer om “white shoes forward”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här