Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

13:40 | maj 26, 2017

jag har avverkat några timmars skoljobb och ska snart röra mig från kontoret ner till rigoletto där resten av mina kollegor sitter och har det bra i solen. Innan det tänkte jag visa er vad som spökar i mitt hjärnkontor idag. planerar att smita inom h&M på vägen hem och se om jag får tag i deN här magiska baddräkten. absolut ÄlskaR färgen. och förutom baddräkt skulle jag gärna gå klädd i lila byxor tillsammans med både randig skjorta och väska. och ha heLa proenza schoulers höstkollektion hängandes i garderoben.

skjorta, Totême. Byxor, mango. väska, gucci. baddräkt, H&M.


1 kommentarerEn kommentar om “on my mind”

    H&M har verkligen så mycket fint just nu, gick runt ett bra tag där inne idag och glodde. ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här