Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

summer nights

20:44 | maj 28, 2017

i går efter jobbet promenerade jag hela Sveavägen bort och hem till lisa. vi beställde foodora, drack Richard juhlins alkohlfria bubbel och njöt av solen och värmen. fantastiskt att sommaren äntligen är här, och att långhelgerna avlöser varandra.

i morgon kickar dock sista skolveckan igånG, torsdag slutredovisning och sommardrink med joBbet och därefter flyger jag direkT ned till skåne för att andAs golftävling hela helgen. heja! det gäller att ta vara på tideN och njuta ordentligt för veckorna går fort nu.


1 kommentarerEn kommentar om “summer nights”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här