Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

23:30 | maj 31, 2017

klänning, mSGM. Blus, Marni. baddräkt, Weekday. Slingbacks, TopshoP.

jag verkar vara väldigt inne på ljusa och rosa toner nu, i alla fall om vi ska tro min instagram. Och om två veckor är det födelsedags-och midsommarhelg och då skulle jag gärna bära den här blommiga drömmen från msgm. vad som är planerat eller vart jag kommer befinna mig är fortfarande oklart men så länge jag vet min klädsel känner jag mig ändå något säkrare. Varför är det alltid så?

i morgoN kring lunch (och efter en massiv slutredovisning) signar jag ut från andra året i skolan. jäklar vad tiden far iVäG, kändes ju som att jag var på upprop igår och nu är jag snart färdig journalist (??)

nu ska jag ta igen lite sömn! god natt på er <3


1 kommentarerEn kommentar om “on my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här