Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Metro mode AW

00:21 | juni 2, 2017

har haft en väldigt mysig och framför allt KUL eftermiddag med metro mode-gänget på Berns terasser idag. vi hade nämligen bjudit in kunder och branschvänner till en sommardrink för att fira vårt nya nummer av magasinet. en alldeles för trevlig aw som gjorde att jag kom hem lite senare än planerat och har precis stresspackat ihop min väska för i moRGOn. eller rättare Sagt så har jag lagt Fram allting på golveT, en packteknik jag kör med. plus att jag lider lite utav beslutsångest så det kan ofta vara så att jag vill byta Ut/lägga till plagg i miN packning i sista stund, enklare att ha allt framme då.

nu ska ju jag bara på en kortvisit hem till HaLmstad och vidare till skåne över helgen och inte på en två veckors som det kanske låtEr mer som. Klockan ringer alldeles för tidigt för att få ihop både frulle med Limpan och frisörbesök innan kontoret. hörs mer då :*


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här