Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

wish list

16:03 | juni 5, 2017

kappa, baum und pferdgarten AW17. T-shirt, rE/done. Halsband, aliSon lou. Klackar, massimo dutti. Byxor, by Malene birger aw17.

kan inte låta bli att spana åt höstens håll när det kommer till kläder, hur mycket jag än vill va värme och sol. Att klä sig under höst och vinter tycker jag är betydligt roligare. Dessutom kan man ju inte riktigt klä sig enligt sommarväder här i sverige och jag har stängt höst-och vintergarderobEn för den här säsongen vilket innebär att jag, klädmässigt, har det väldigt svårt just nu, haha.

Den här kappen fRån baum und Pferdgartens höstkollektion kikade jag på undeR pressdagarna och sparade snabbt ner i mitt hjärnkontor. kommer gAranterat bli en favorit i höst. en annan höstkollektion jag inte får nog av är by malene birger. skulle gärna bära dessa kostymbyxor ihop med randIg färgglad t-shirt och Dessa lågA klackar som påminner om the rows hypade klack.

nu ska jag slänga mig i duschen och sedan rota fraM något som funkar för personalmöte och mIddag i kväll. hörs mer sen!


1 kommentarerEn kommentar om “wish list”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här