Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Team dinner

12:57 | juni 6, 2017

igår mötte jag upp den här pinglan för en drink innan vi skulle vidare på personalmöte och middag med hela stella teamet. så kul att vara samlade allihopa och få lite tid tillsammans. så sällan vi ses hela gänget. vi hade bokat bord på café Nizza som ligger på söder. Jag har blivit rekommenderad det här stället ett flertal gånger och jag är glad att jag äntligen fick prova det. vi lyckades få ner en fyrarätterS meny som var Grymt bra rakt igenom. Så jag rekommenderar verkligen vidare CAfé Nizza till eR!

Café Nizza, Åsögatan 171, Södermalm.


2 kommentarer2 kommentarer om “Team dinner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här