Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Basic safety

22:02 | juni 9, 2017

så här har jag sett ut idag. Basic safety for sure. Hämtade ut mina nya jeans hos skräddaren i början på veckan och jäklar vad nöjd jag blev med resultatet. När jag gör lite dyrare köp, mest byxor då, brukar jag alltid ta ett pitstop hos skräddaren för att få till den bästa passformen. Har klämt på dessa jeans på jobbet i ett par veckOr nu så när det bara hängde ett par kvar i min storlek valde jag att se det som ett tecken och slog till. kul med fransdetaljen tyckte jag!

kavaj, mango. denim, Stella mccartney. slippers, gucci. väska, proenza schouler.


1 kommentarerEn kommentar om “Basic safety”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här