Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

18:57 | juni 12, 2017

jag ska på bröllop i helgen, mitt allra första dessutom, och har verkligen noll koll på vad jag ska ha på mig. som tur är har jag blivit lovad att rota i både Linn och Petras garderob så förhoppningsvis löser den stressen sig. helst av allt skulle jag bära den här röd/blåa drömmen från Rodebjers Höstkollektion. Älskar allt med den klänningen och så fort den landar i butik planerar jag att lägga beslag på den.

två andra plagg jag gärna skulle bära till Hösten är dessa från by Malene birger. har kärat ner mig totalt i röTt. och till mig själv i födelsedagspresent jagar jag CélineS klassiska ballerina i vitt. måste ha dem!

slingbacks, H&m. klänning, Rodebjer aw17. Byxor och skjorta, by malene Birger AW17.


2 kommentarer2 kommentarer om “On my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här