Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

summer wishlist

22:07 | juni 16, 2017

några saker jag mer än gärna hade klickat hem inför sommarsemestrarna är detta ovan. hästbyxorna från Baum und pferdgarten är en storfavorit just nu. Kan bero på att jag nu för tiden ibland går under smeknamnet ”pålle” och på grund av det känner extra stark identifikation till dem.

tidigt i morgon åker jag iväg på bröllop hela helgen och ska därför börja rota fram ett Par passande skor tilL min kläNning. den är i liknande färg som en ovan, gIssa vilken? väldigt färgstarkt för att vara mig, heh! lovar aTt ni ska få en bild så snart jag har! <3

blus, Tibi. väska, H&m. sandaler, hermès. solskydd, nividas. Örhänge, mango. Klänning, dodo bar or.


2 kommentarer2 kommentarer om “summer wishlist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här