Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

bra ränder

20:32 | juni 21, 2017

skjorta, filippa k. Byxor, ganni. Slippers, Gucci. väska, proenza Schouler.

igår hade jag absolut noll feeling för att klä mig varken avancerat eller lättklätt så mina räddare i nöden de morgnar är mina sweatpants från Ganni, eller egentligen hela setet. det är så förbannat skönt att ibland bara driva omkring i en joggingdress hela dagen och ändå känna sig någorlunda stilIg. Igår bar jag dem med en ny skjorta från filippa k som damp ned som en bonusfödelsedagspresent.


1 kommentarerEn kommentar om “bra ränder”

    Tycker att skjortan är så underbart stilren ? ? ? Kram Lisa

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här