Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

gingham overload

09:57 | juni 21, 2017

kappa, Etro. väska, stella mccartney. Klänning, topshop

god morgon gänget! jag sitter och äter lite frulle och ska strax bege mig in till kontoret. Idag har jag bara massa trevligheter att bocka av. dels både försenad födelsedagslunch och middag med goda vänner.

Tänkte bara visa er den här magiska kappan. Har ju tjatat om en rutig kappa ett tAg nu och den här från ETro tog nog priset. sÅ himla fin! Och rutor överlag. klänningen från topshop är inte heller att leka med. rutigt är ett mönster som kommer följa med mig även i höst. och till hösten kommer äveN den här mörkröda färgen på stellas klassisKa Falabella-väska, perfekt till höstrusk!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här